Barnängen

Fakta


Pågående


Scius/Angelo Gordon


Byggherreombud, Projektledare, Projekteringsledare


Kontor


Nackagatan, Stockholm


3700 m2 hg anpassning av totalt 11000 m2


2019-

Barnängen 6 omfattar 11 000 kvadratmeter och förvärvades under våren från Afa Fastigheter. I augusti blev det känt att Spotifys dotterbolag Soundtrap tecknat avtal där om 3700 kvadratmeter. Inflytt är beräknad till första kvartalet 2020 och fastigheten blir därmed fullt uthyrd. RED Management har varit med från start och har tillsammans med Scius drivit utvecklingsprojektet och arbetar nu vidare med att leda hyresgästanpassningen för Spotify och kommande hyresgäster.

– Vi välkomnar Spotify och ser fram emot att utveckla fastigheten vidare och ta till vara dess unika industriella arkitektur och historia när konceptet växer fram. Barnängen 6 kommer att bli en inspirerande kontorsfastighet med företag som skapar en dynamisk atmosfär tillsammans, säger Scius vd Mikael Freudmann.

RED Management har sedan starten ett samarbete med Scius och arbetar med utvecklingen av fastigheter inom det bestånd som Scius är tillgångsförvaltare för. RED Management bistår Scius från förvärv och genom utvecklingen av fastigheten.

– Scius är mycket aktiva i att utveckla sitt bestånd och arbetar som vi mycket dynamiskt. Vi ser fram mot att förädla fastigheten för Spotify och kommande hyresgäster.

Kontaktperson:
Bengt Ydenius

Telefon:
070-533 20 28
E-post:
bengt.ydenius@redmanagement.se
Visitkort:
Bengt Ydenius.vcf

x